Op zoek naar sofa deens design?

sofa deens design

Sofacompany biedt Deens design aan voor de zakelijke markt Arnhem Business Hét zakelijke netwerkplatform van de regio Magazine Netwerken.
Ruim 25, jaar geleden startte Marc Verschuren met het online concept van meubelwinkel Sofacompany: geen tussenpersonen of dure winkelpanden, maar een betrouwbare online shop met betaalbaar Deens design meubilair en een showroom in Arnhem. Sofacompany richtte zich hoofdzakelijk op de consumentenmarkt, maar de formule van Sofacompany, die met haar Deense partner het hele proces van ontwerp en productie, tot aan levering in eigen hand heeft, slaat nu ook aan op de zakelijke markt.
Sofacompany Belgium.
Zijn drijfveer is de Scandinavische liefde voor eenvoud, terwijl hij zich tegelijkertijd laat beïnvloeden door de Zuid-Europese flair. Zijn benadering van design is eenvoudig en functioneel, gecombineerd met comfort en warmte, vaak met een vleugje humor. Malene is afgestudeerd aan de Aarhus School of Architecture en houdt van alle onderdelen in het creatieve proces, vanaf het idee tot aan het eindproduct. Haar stijl is eenvoudig en Deens, gecombineerd met de huidige fashion en interieurtrends.
Hockers Deens design Sofacompany.
Sabine from Utrecht has purchased Logan, Retro Dining. Erwin from Gouda has purchased Sixten, 4-seater sofa. Daybeds / bench. Bekijk uw order Bestelling afronden. Je bent hier.: Deens design hockers. Sofacompany heeft een ruime collectie Deens design hockers, uitgevoerd in verschillende stoffen en stijlen.
Sofacompany Netherlands Online Deens design meubilair.
Zijn benadering van design is eenvoudig en functioneel, gecombineerd met comfort en warmte, vaak met een vleugje humor. Malene is afgestudeerd aan de Aarhus School of Architecture en houdt van alle onderdelen in het creatieve proces, vanaf het idee tot aan het eindproduct. Haar stijl is eenvoudig en Deens, gecombineerd met de huidige fashion en interieurtrends.
3-zits zetels Deens design Sofacompany.
Deens design 3-zits zetels. Sofacompany heeft een ruime collectie Deens design 3-zits zetels uitgevoerd in verschillende stoffen en stijlen. Van retro tot modern en van diepe relax sofa, tot comfortabele en luchtige 3-zitter. Bij ieder meubel in het overzicht vindt u productspecificaties, levertijden en de stofkleur waarin de 3-zits zetel wordt uitgevoerd.
Design stoelen Deens meubilair Sofacompany.
Sabine from Utrecht has purchased Logan, Retro Dining. Erwin from Gouda has purchased Sixten, 4-seater sofa. Daybeds / bench. Bekijk uw order Bestelling afronden. Je bent hier.: Deens design stoelen. Sofacompany heeft een ruime collectie Deens design stoelen en fauteuils uitgevoerd in verschillende stoffen en stijlen.
Design meubels Deens meubilair Sofacompany.
Sabine from Utrecht has purchased Logan, Retro Dining. Erwin from Gouda has purchased Sixten, 4-seater sofa. Daybeds / bench. Bekijk uw order Bestelling afronden. Je bent hier.: Deens design meubels. Sofacompany heeft een ruime collectie meubels uitgevoerd in verschillende stoffen, varianten en stijlen.
Deens design meubels Sofacompany.
Julie from Solrød has purchased Kamma, 3 personers sofa m/ chaiselong venstre. Marjolijn from Antwerpen has purchased Eddie, 3-seater w/ chaiselong left. Daybeds / Bench. Bekijk uw order Bestelling afronden. U bent hier.: Sofacompany is het resultaat van de droom van de Deense oprichters Cathrine en Christian Rudolph om de Deense meubelindustrie te vernieuwen. Dit doen wij door het maken van mooie kwalitatieve meubels tegen een eerlijke prijs, gedurende het hele jaar. Dit is mogelijk door een simpel en uniek concept met online verkoop. Wij hebben het hele proces in eigen hand en maken géén gebruik van tussenpersonen. Onze meubels worden direct geleverd vanuit onze fabriek in Vietnam. Bij Sofacompany moet iedereen een mooi, kwalitatief en betaalbaar design kunnen kopen.

Contacteer ons

leren sofa
sit en sofa
sofa nl
goedkope adidas dames schoenen
sofa deens design
sofa meubels
sofa en seats
goedkope schoenen adidas
sofa bed te koop
klassieke sofa