Op zoek naar sofa deens design?

sofa deens design

Scandinavisch design Depot Design Depot Design.
Scandinavisch design Er zijn 41 producten. Dankzij de versmelting van design en functionaliteit is Scandinavisch design niet enkel een interieurtrend maar een volwaardige levenswijze. De Scandinavische stijl laat zich kenmerken door gebruiksvriendelijke meubelen in lichte kleuren, pure materialen en edele houtsoorten.
Sofacompany Betaalbaar Deens design in een retro jasje Woonhome.nl.
De sofas zijn in-house ontworpen door het designteam van Sofacompany en zijn direct online verkrijgbaar zonder tussenpersoon via Sofacompany.com. Sofa Vera is één van de designtoppers van Sofacompany. Deens Design met een vrolijke nieuwe twist. Behalve sofas vind je bij Sofacompany ook fauteuils, hockers, chaise lounges en zelfs tafels.
Deens design meubels Sofacompany.
Christine from Valby has purchased Thea, Chair. Vanessa from Mechelen has purchased Vera, 2-seater sofa. Daybeds / Bench. Bekijk uw order Bestelling afronden. U bent hier.: Sofacompany is het resultaat van de droom van de Deense oprichters Cathrine en Christian Rudolph om de Deense meubelindustrie te vernieuwen. Dit doen wij door het maken van mooie kwalitatieve meubels tegen een eerlijke prijs, gedurende het hele jaar. Dit is mogelijk door een simpel en uniek concept met online verkoop. Wij hebben het hele proces in eigen hand en maken géén gebruik van tussenpersonen. Onze meubels worden direct geleverd vanuit onze fabriek in Vietnam. Bij Sofacompany moet iedereen een mooi, kwalitatief en betaalbaar design kunnen kopen.
Sofacompany Netherlands Online Deens design meubilair.
Zijn drijfveer is de Scandinavische liefde voor eenvoud, terwijl hij zich tegelijkertijd laat beïnvloeden door de Zuid-Europese flair. Zijn benadering van design is eenvoudig en functioneel, gecombineerd met comfort en warmte, vaak met een vleugje humor. Malene is afgestudeerd aan de Aarhus School of Architecture en houdt van alle onderdelen in het creatieve proces, vanaf het idee tot aan het eindproduct. Haar stijl is eenvoudig en Deens, gecombineerd met de huidige fashion en interieurtrends.

Contacteer ons

leren sofa
sit en sofa
sofa nl
goedkope adidas dames schoenen
sofa deens design
sofa meubels
sofa en seats
goedkope schoenen adidas
sofa bed te koop
klassieke sofa