Op zoek naar deens design sofa?

deens design sofa

Sofacompany Belgium.
Haar stijl is eenvoudig en Deens, gecombineerd met de huidige fashion en interieurtrends. In haar designs legt zij de focus op vakmanschap, materialen, kleuren en details. Malene heeft de Allie, Storm, Tristan en Valde ontworpen. Emil is een autodidact ontwerper en heeft sinds zijn jeugd al een grote passie voor esthetiek en design.
Sofacompany Betaalbaar Deens design in een retro jasje Woonhome.nl.
De sofas zijn in-house ontworpen door het designteam van Sofacompany en zijn direct online verkrijgbaar zonder tussenpersoon via Sofacompany.com. Sofa Vera is één van de designtoppers van Sofacompany. Deens Design met een vrolijke nieuwe twist. Behalve sofas vind je bij Sofacompany ook fauteuils, hockers, chaise lounges en zelfs tafels.
Sofacompany Netherlands Online Deens design meubilair.
Zijn drijfveer is de Scandinavische liefde voor eenvoud, terwijl hij zich tegelijkertijd laat beïnvloeden door de Zuid-Europese flair. Zijn benadering van design is eenvoudig en functioneel, gecombineerd met comfort en warmte, vaak met een vleugje humor. Malene is afgestudeerd aan de Aarhus School of Architecture en houdt van alle onderdelen in het creatieve proces, vanaf het idee tot aan het eindproduct. Haar stijl is eenvoudig en Deens, gecombineerd met de huidige fashion en interieurtrends.
Vind deens design op Marktplaats.nl.
Hans Wegner Deens design fauteuil retro vintage sixties. o Deens metalen wandsculptuur voor Dantoft vintage design. e Groot Deens jaren 60 design meubel kast retro vintage. Bekijk alle 22 advertenties Wat is dit? VIntage Teak Eet Tafel, Deens Design, jaren 60.
Scandinavisch design Depot Design Depot Design.
Scandinavisch design Er zijn 41 producten. Dankzij de versmelting van design en functionaliteit is Scandinavisch design niet enkel een interieurtrend maar een volwaardige levenswijze. De Scandinavische stijl laat zich kenmerken door gebruiksvriendelijke meubelen in lichte kleuren, pure materialen en edele houtsoorten.
3-zitsbanken Deens design Sofacompany.
Deens design 3-zitsbanken. Sofacompany heeft een ruime collectie Deens design 3-zitsbanken uitgevoerd in verschillende stoffen en stijlen. Van retro tot modern en van diepe relax sofa, tot comfortabele en luchtige 3-zitter. Bij ieder meubel in het overzicht vindt u productspecificaties, levertijden en de stofkleur waarin de 3-zitsbank wordt uitgevoerd.
Deens design meubels Sofacompany.
Christine from Valby has purchased Thea, Chair. Vanessa from Mechelen has purchased Vera, 2-seater sofa. Daybeds / Bench. Bekijk uw order Bestelling afronden. U bent hier.: Sofacompany is het resultaat van de droom van de Deense oprichters Cathrine en Christian Rudolph om de Deense meubelindustrie te vernieuwen. Dit doen wij door het maken van mooie kwalitatieve meubels tegen een eerlijke prijs, gedurende het hele jaar. Dit is mogelijk door een simpel en uniek concept met online verkoop. Wij hebben het hele proces in eigen hand en maken géén gebruik van tussenpersonen. Onze meubels worden direct geleverd vanuit onze fabriek in Vietnam. Bij Sofacompany moet iedereen een mooi, kwalitatief en betaalbaar design kunnen kopen.

Contacteer ons

sofa arnhem
deens design sofa
design sofa te koop
social sofa
deense sofa
sofa bank kopen
urban sofa loungebank
bank sofa company
sofa wolvega
adidas schoenen kopen goedkoop
goedkoop adidas schoenen bestellen