Zoeken naar social sofa

social sofa

SocialSofa Oldambt.
Zij wil hiermee meer kleine sociale ontmoetingsplekken creëren in wijken. Zoek een sofa. Bekijk de socialsofas door een locatie, Wadden of verhalenbank te selecteren. Zoek een sofa. bank voor Den Andel 23 april 2018. Twee wereldbanken voor Beerta 10 maart 2018.
Social Sofa Duvelhok.
Social Sofa heeft in oktober 2015 met veel succes deelgenomen aan de International Mosaic Bienale van Ravenna. We kregen aanvragen voor Social Sofas uit vele landen. De eerste sofas zijn geplaatst in Ravenna zelf, Barcelona, Knokke, München en er zijn 10 sofas onderweg naar Miami, USA.
Social Sofa.
Het project van Social Sofa startte in het Nederlandse Tilburg en deinde uiteindelijk naar aanleiding van Knocke Art Nocturne uit naar onze badplaats. Social Sofa maakt mozaïekproducten en geeft kunstenaars en mensen met een achterstand op de arbeidsmarkt een nieuwe kans.
Social Sofa Wikipedia.
Folia, Amsterdam, 30 januari 2014: Muller Lulofshuis krijgt Social Sofas. 16 augustus 2013: Social Sofa's' 20 stuks in centrum Heerlen, op initiatief van de stichting Vrouwen" laten Heerlen glimlachen." Brabants Dagblad, 23 mei 2013: Duizendste social sofa staat in Tilburg.
Social Sofa Tilburgers.nl Nieuws uit Tilburg.
Gepubliceerd op maandag 22 september 2014 woensdag 24 september 2014 Auteur Roland Samuëls Categorieën Bouw en Vastgoed, Samenleving Tags Gijs Maijen, Hans Kokke, Johan Dunnewijk, Luc Vogten, Reeshof, Social Sofa, Stadsplein Forum, WonenBreburg Geef een reactie op Twee winnaars mooiste ontwerpen Social Sofas bekendgemaakt!
Home Social Sofas.
Wij van Social Sofa gaan zo ver dat we vinden dat er in elke straat een bank hoort te staan. Om onze strijd tegen de sociale verkilling meer elan te geven, hebben we de Social Sofa ontworpen, een betonnen huiskamermodel buitenbank.
Veiligheidscontrole nodig.
We gebruiken cookies om inhoud en advertenties relevanter te maken en je een veiligere ervaring te bieden. Als je op de website klikt of op de website navigeert, ga je ermee akkoord dat we op en buiten Facebook informatie verzamelen via cookies.
Nieuwsberichten.
De sofas kunnen worden ontworpen door bijvoorbeeld kunstenaars of bedrijven, maar er is ook de mogelijkheid om zelf, of samen met je buurt, een SocialSofa te ontwerpen. Naast de Social Sofa is er inmiddels ook de SocialDivan.; De SocialDivan is het nieuwste model.
SocialSofa.
Dit gebeurt in een werkplaats door voornamelijk arbeidsre-integranten. De sofas kunnen worden ontworpen door bijvoorbeeld kunstenaars of bedrijven, maar er is ook de mogelijkheid om zelf, of samen met je buurt/sportclub/etc, een SocialSofa te ontwerpen. Naast de Social Sofa is er ook de SocialDivan.:

Contacteer ons

sofa arnhem
deens design sofa
design sofa te koop
social sofa
deense sofa
sofa bank kopen
urban sofa loungebank
bank sofa company
sofa wolvega
adidas schoenen kopen goedkoop
goedkoop adidas schoenen bestellen