Meer resultaten voor social sofa

social sofa

Nieuwsberichten.
De sofas kunnen worden ontworpen door bijvoorbeeld kunstenaars of bedrijven, maar er is ook de mogelijkheid om zelf, of samen met je buurt, een SocialSofa te ontwerpen. Naast de Social Sofa is er inmiddels ook de SocialDivan.; De SocialDivan is het nieuwste model.
Social Sofa Fonds1818.
De bank komt vervolgens als leuke ontmoetingsplek op een openbare plaats te staan.Het initiatief voor de Social Sofa's' komt van kunstenaars uit Tilburg. Den Haag is de tweede stad waar de banken worden geplaatst. In totaal plaatst STEK Voor Stad en Kerk tien Social Sofa's.Wilt' u met de mensen uit uw buurt een social sofa maken?
Social Sofa Wikipedia.
Folia, Amsterdam, 30 januari 2014: Muller Lulofshuis krijgt Social Sofas. 16 augustus 2013: Social Sofa's' 20 stuks in centrum Heerlen, op initiatief van de stichting Vrouwen" laten Heerlen glimlachen." Brabants Dagblad, 23 mei 2013: Duizendste social sofa staat in Tilburg.
Social Sofa.
Het project van Social Sofa startte in het Nederlandse Tilburg en deinde uiteindelijk naar aanleiding van Knocke Art Nocturne uit naar onze badplaats. Social Sofa maakt mozaïekproducten en geeft kunstenaars en mensen met een achterstand op de arbeidsmarkt een nieuwe kans.
Home Social Sofas.
Wij van Social Sofa gaan zo ver dat we vinden dat er in elke straat een bank hoort te staan. Om onze strijd tegen de sociale verkilling meer elan te geven, hebben we de Social Sofa ontworpen, een betonnen huiskamermodel buitenbank.
Veiligheidscontrole nodig.
We gebruiken cookies om inhoud en advertenties relevanter te maken en je een veiligere ervaring te bieden. Als je op de website klikt of op de website navigeert, ga je ermee akkoord dat we op en buiten Facebook informatie verzamelen via cookies.
Social Sofa Duvelhok.
Social Sofa heeft in oktober 2015 met veel succes deelgenomen aan de International Mosaic Bienale van Ravenna. We kregen aanvragen voor Social Sofas uit vele landen. De eerste sofas zijn geplaatst in Ravenna zelf, Barcelona, Knokke, München en er zijn 10 sofas onderweg naar Miami, USA.
Lijst van Social sofa's' in Nederland Wikipedia.
Ga naar: navigatie, zoeken. Onderstaand is een overzicht van Social sofa s in Nederland gerangschikt per provincie. 1 Naar provincie. Naar provincie bewerken. plaats gemeente straat foto voorkant foto achterkant Bijzonderheden. Ter nagedachtenis aan Dick Haveman en Renske Hekman. Oude Dijk Luppo Stekstraat.
Home Social Sofas.
At Social Sofa, we believe that in every street, there should be a sofa. To make our battle against the increasing social bitterness more practical, we designed the Social Sofa, a concrete outdoor sofa. Mosaic the sofa together and you make friends for life.

Contacteer ons

sofa arnhem
deens design sofa
design sofa te koop
social sofa
deense sofa
sofa bank kopen
urban sofa loungebank
bank sofa company
sofa wolvega
adidas schoenen kopen goedkoop
goedkoop adidas schoenen bestellen