Meer resultaten voor social sofa

social sofa

Nieuwsberichten.
De sofas kunnen worden ontworpen door bijvoorbeeld kunstenaars of bedrijven, maar er is ook de mogelijkheid om zelf, of samen met je buurt, een SocialSofa te ontwerpen. Naast de Social Sofa is er inmiddels ook de SocialDivan.; De SocialDivan is het nieuwste model.
Social Sofa Tilburgers.nl Nieuws uit Tilburg.
Gepubliceerd op zondag 19 mei 2013 zondag 19 mei 2013 Auteur Peter van den Besselaar Categorieën Foto van de Week Tags Sint Annaplein, Social Sofa, Tilburg Daily Photo, Vincent van Gogh Geef een reactie op Social Sofa Sint Anna Berichtnavigatie.
Social Sofa Wikipedia.
Folia, Amsterdam, 30 januari 2014: Muller Lulofshuis krijgt Social Sofas. 16 augustus 2013: Social Sofa's' 20 stuks in centrum Heerlen, op initiatief van de stichting Vrouwen" laten Heerlen glimlachen." Brabants Dagblad, 23 mei 2013: Duizendste social sofa staat in Tilburg.
SOCIALSOFA Alberi Design.
Als de sofa helemaal klaar is wordt deze afgewerkt en gevoegd. De sofa wordt door de transporteur van Social Sofa naar de definitieve locatie gebracht. U kunt ook een Social Sofa laten maken door professionals en vrijwilligers in het atelier van Social Sofa.
Home Social Sofas.
Wij van Social Sofa gaan zo ver dat we vinden dat er in elke straat een bank hoort te staan. Om onze strijd tegen de sociale verkilling meer elan te geven, hebben we de Social Sofa ontworpen, een betonnen huiskamermodel buitenbank.
Social Sofa Duvelhok.
Social Sofa heeft in oktober 2015 met veel succes deelgenomen aan de International Mosaic Bienale van Ravenna. We kregen aanvragen voor Social Sofas uit vele landen. De eerste sofas zijn geplaatst in Ravenna zelf, Barcelona, Knokke, München en er zijn 10 sofas onderweg naar Miami, USA.
SocialSofa Oldambt.
In de ontwerpen zijn vaak tekeningen van kinderen verwerkt. Van oorsprong is de Socialsofa een initiatief van Karin Bruers uit Tilburg. Zij wil hiermee meer kleine sociale ontmoetingsplekken creëren in wijken. Zoek een sofa. Bekijk de socialsofas door een locatie, Wadden of verhalenbank te selecteren.
SocialSofa Startpagina Facebook.
Social sofa Eikenderveld onthuld met gedenkplaat voor onlangs overleden wijkagent Fred Janssen ParkstadActueel. Vandaag werd op de hoek van de Laanderstraat en de Eikenderweg de social sofa onthuld waar de onlangs overleden wijkagent Fred Janssen een van de kartrekkers was van dit project.
Home Social Sofas.
At Social Sofa, we believe that in every street, there should be a sofa. To make our battle against the increasing social bitterness more practical, we designed the Social Sofa, a concrete outdoor sofa. Mosaic the sofa together and you make friends for life.

Contacteer ons

sofa arnhem
deens design sofa
design sofa te koop
social sofa
deense sofa
sofa bank kopen
urban sofa loungebank
bank sofa company
sofa wolvega
adidas schoenen kopen goedkoop
goedkoop adidas schoenen bestellen